Solpanel

18 år i El & Energi branschen i Uppsala

Efter 18 år i elbranschen älskar vi fortfarande det vi gör! Nu har vi utökat våra tjänster med egna energi produkter inom belysning, solceller och laddstationer.
 

 

Vår vision är ett grönare Sverige

Vi är ett gäng elektronik, el- och energiingenjörer som arbetar i ALLTEK AB sedan år 2003.


År 2011 introducerade vi LED- belysning i Sverige, långt innan tekniken belönades med ett nobelpris (år 2014). I dag är LED-belysning erkänt över världen som en ny, effektiv belysningsteknik. Hittills har vi genomfört tusentals energiprojekt.

 

Vår vision är ett grönare Sverige genom att samla och använda olika kompetenser och produkter från elbranschen under ett och samma tak. Syftet är att minska energiförbrukningen i svenska fastigheter och anläggningar – och att erbjuda en enkel lösning för kunden.

Med våra 25 medarbetare och representanter i både Uppsala och Stockholm, täcker vi i stort sett alla grenar av elinstallationer. Vi arbetar efter en rak och enkel målsättning; kvalitet, kunskap och service. Ett koncept som kräver såväl mycket skickliga hantverkare och projektledare men också moderna och kostnadseffektiva lösningar. Därför lägger vi stor vikt att vidareutbilda hela personalstyrkan för att alltid ligga ett steg före de krav som marknaden kräver. 

 

Vi erbjuder såväl LED-belysning som solenergi och laddstationer för elbilar. Vem vet, vi kanske kan leverera vindkraftverk eller andra energismarta produkter inom kort!

 

Vi har som ambition att påskynda teknikskiftet från traditionell belysning till LED-belysning. Det genom att verka inom belysningsbranschen på ett unikt sätt. Vi levererar tjänster och helhetslösningar under ett och samma paraply:

  • Energi och LCC-beräkningar (livscykelkostnader)

  • Import och distribution av LED-belysning, direkt från fabrik

  • Support, installation, driftsättning och service av LED-belysning

  • Avfallshantering